Graphics Designs

Nëse dëshironi që biznesi juaj të duket i mirë, atëherë punoni me ne, ne do t'i lejojmë reklamat tuaja të dallohen nga të tjerët. (Ne gjithashtu mund të bëjmë logot për biznesin tuaj).

Shiko çmimet

Web Desings

Ne mund të dizajnojmë web-in tuaj me ose pa Hosting-un tonë, ne gjithashtu ofrojmë menaxhimin e uebit me kontratë mujore ose vjetore.

Shiko çmimet

PC Service

Ne shërbejmë formatimin e PC, gjithashtu mund të kërkoni gjithçka rreth softverit dhe pajisjeve kompjuterike, gjithashtu ofrojmë pjesë kompjuteri dhe laptop.

Shiko çmimet
Konsulencë Biznesi

Disa fjalë prej nesh

Ne jemi një grup të rinjsh, që ju shërbejmë me gjithçka në lidhje me botën e teknologjisë.
Mos hezito, na pyesni gjithçka në Chat Online, ne jemi këtu për ju.

  • Ndriqim Beqiri - Owner
  • Valdrin Beqiri
  • Arian Haziri
Bisedo tani!

©2024 NBService. All rights reserved | Design by Ndriqim Beqiri